Pogledaj kako sam preprodala obični crni baloner za više para nego šta sam ga kupila – i još mi je kupac rekao “ja bi to kupila iako mi ne treba”.

Pogledaj sliku da vidiš o čemu pričam 👇

Zašto ti to govorim?

Ako nemaš posao, ako tražiš dodatni posao, ako si student i nemaš pojima šta bi radio – long story short ako te zanima brza lova bez puno muke i truda – evo rješenja Roki 💪

Nikakvo crnčenje od 9-5. Nikakav Wolt, Glovo i slične dostave. Ili čuvanje tuđe dece i čišćenja, ako si žena. Umjesto da visiš na portalima i grupama za posao svaki dan…

Želim da te naučim kako obrnuti keš sa stvarima koje već imaš ➕️ na stranicama koje već postoje ➕️ bez da potrošiš i jedan dinar na oglašavanje.

Da popraviš kućni budžet, da stvoriš dodatni džeparac ili šta god je već tebi fora.

Ne treba ti sajt. Ni oglas. Ni tvoj proizvod čak.

Tebi je druže dovoljan mobitel s kojim ćeš eventualno pofotkati proizvod. Ja nisam morala čak ni to. S istog tog telefona ćeš staviti post na halo-oglasi, njuškalo, krpice, index oglase i sve druge kupujem-prodajem varijante sajtova.

Dakle jedino što ti treba je internet. Ako ovo čitaš, znači i to je rešeno 😉

Što se tiče proizvoda, crni baloner koji sam ja prodala nije bio ništa posebno. Tehnički, obični komad polovne garderobe, koji sam uz pomoć dobrog opisa proizvoda prodala za 20% više para nego šta sam ga kupila.

Znači proizvod nije ništa posebno. Nikakve svemirske rakete ili prepeličja jaja. Obična takorekuć krpa. Koju svi imamo doma.

Pomislio bi možda da sam i tu krpu možda pofotkala na neki extra način – jok prijatelju. Stavila sam jednu jedinu sliku. I to samo s prednje strane.

Jedino što sam koristila su – posebne riječi koje su osvojile kupca.

Evo oglas još uvek stoji tu. Ako ga hoćeš vidjeti svojim očima.

Moja metoda:

Pa vidi, otkrit ću ti jednu tajnu. Ja sam već 15 godina u prodaji, marketingu i pisanju.
Radila sam za razne firme prodajne tekstove za proizvode i usluge.
Nisam ovo naučila preko noći. Ali jesam testirala sve dobre i loše stvari, kako kupci reagiraju na određene riječi, šta svakako treba reći, a šta treba izbjegavati pod obavezno.

No, da ne duljim.

Otkrila sam 7 formula koje najbolje prodaju. I spremila sam ih za tebe – u jedinu knjigu za opis proizvoda na Balkanu. Tu imaš i više od 60 konkretnih primjera, s kojima sam pokrila najčešće stvari koje se mogu prodavati.

A i tad, ako misliš da nešto nećeš znati sam, slobodno me pingaj u zatvorenoj Facebook grupi koja služi baš za moj support tebi.

Ako imaš ovakve reakcije, ti možeš prodati sve

Opis proizvoda napisan na ovaj način ne samo da prodaje, nego daje i HIT reakcije kupaca.

I nakon šta sam ga prodala, ljudi su se još javljali za njega.

A evo šta mi je poslala žena kojoj sam prodala.

Šta ti treba da bi počeo?

Imaš dva izbora:

  1. Da prodaješ hrpu stvari koje ti više ne trebaju
  2. Da flipaš, odnosno baviš se preprodajom stvari na internetu

Prodaja stvari koje su ti višak

Ako si žena, kladim se u šta god hoćeš da ima onih stvari koje prebacuješ iz sezone u sezonu s jednog kraja ormara na drugi. Ili one cipele preko kojih se non stop saplićeš, ni sama ne znaš što si ih kupila. Pa di je tek dječja robica, torbe, nakit, itdkužiš već u kom smjeru idem?

Ako si muško, ne znam šta ima u tvojoj garaži ali znam da moj ujak nema čega nema a pola toga i ne treba. Od kajaka, tepiha, neka fotelja i par stolica. Alat koji je kupio nekad na sniženju u Lidlu a sve zapakirano stoji. I tako bliže, i tako dalje.

Preprodaja stvari

Ako hoćeš da ti to bude pravi posao, najlakše je na jednom mjestu kupiti stvari po jeftinijoj cijeni a na drugom mjestu, tu istu stvar prodati skuplje. Onda se možeš baviti čime god hoćeš zapravo.

Sve što te dijeli od dobre zarade je opis proizvoda koji kida.

A jedinu knjigu na Balkanu koja će te naučiti da prodaš bilo šta, možeš kupiti tu 👇

Cijena: 49 EUR
Plaćanje putem PayPal-a ili Stripe-a

Još nisi uvjeren?

Ovako reagiraju kupci kad vide opis proizvoda 👇

Ovako reagiraju prodavači 👇


Ovo je knjiga s kojom ćeš rasprodati sve šta želiš

Tehnički detalji:

  • Klik na rozi gumb “Uzmi knjigu” vodi te na odabir metoda plaćanja.
  • Uplatu možeš napraviti preko PayPal-a ili Stripe-a.
  • Kad je knjiga plaćena, dobivaš link s kojeg preuzimaš PDF knjigu.

Kontakt:

Ako zapne, cimni me na jelena@opisproizvoda.com